Laden Evenementen

Zon op dak | Online bijeenkomst Duurzaamheidsplatform Gouda

Online bijeenkomst over energie & bedrijven in Midden-Holland op woensdag 21 april, 16.00-17.30 uur – voor ondernemers en eigenaren van (bedrijfs)gebouwen die serieuze interesse hebben om een zonne-energiesysteem op hun bedrijfsdak te installeren.

Wilt u een PV-systeem op uw bedrijfsdak installeren, en onderzoekt u hoe u dat het best kunt doen? Meldt u zich dan aan voor de bijeenkomst ‘Zon op daken’ op 21 april 2021, 16.00 uur. Daarin wordt uitgelegd waarmee u zoal rekening moet houden. Denk aan aansluitingen, de dakconstructie, uw verzekering en subsidies. Aan de hand van concrete businesscases wordt ook ook uitvoerig ingegaan op het ‘ontzorgmodel’: een initiatief van Duurzaamheidsplatform Gouda samen met de andere duurzaamheidsplatformen in Midden-Holland (DPMH) en energiecoöperaties in de regio. Basis is het succesvolle model dat in Bodegraven-Reeuwijk al bij een aantal bedrijfsdaken is toegepast. Met een eerste groep van ca. 10 bedrijven wil DPMH dit ontzorgconcept verder uitrollen in de regio. Met u?

Aanmelden

Heeft u belangstelling voor het ontzorgconcept, meldt u zich dan aan. DPMH neemt dan contact op om de wederzijdse verwachtingen over deelname aan deze bijeenkomst te bespreken.

Aanmelden: Tweede bijeenkomst energietransitie in het bedrijfsleven – Duurzaamheidsplatform Gouda (dpgouda.nl)

Meer Evenementen

Er zijn geen aankomende evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.