2021/01/13 geplaatst in Energie

Woensdag 24 februari | Bijeenkomst energietransitie in het bedrijfsleven

Wat betekent de energietransitie voor ú, als ondernemer? De energietransitie is ingrijpend en raakt álle partijen. Ook uw onderneming. Maar hoe? Wat is de impact op ons bedrijfsleven? En hoe kunt u ervoor zorgen dat u goed en tijdig bent voorbereid, kansen benut en niet onverwachts voor kosten en investeringen komt te staan? Duurzaamheidsplatform Gouda organiseert samen met haar partners in het samenwerkingsverband DPMH een online bijeenkomst waar al deze vragen beantwoord worden en praktische handvatten worden gegeven om op korte, middellange en langere termijn zelf aan de slag te gaan.

In 10 jaar tijd onze CO2-uitstoot terugbrengen met 49%: dat is de opgave waar we in Nederland met elkaar voor staan. Een stevige ambitie, die is vastgelegd in de Klimaatwet en op hoofdlijnen is uitgewerkt in het Klimaatakkoord van 2019.

Ingezette acties
Die energietransitie wordt in regio’s uitgewerkt. Ook in onze regio Midden-Holland zijn inmiddels acties ingezet om het energieverbruik terug te dringen, decentraal energie op te wekken en het gebruik van aardgas uit te faseren. De duurzaamheidsplatformen voor ondernemers in Midden-Holland (DPMH) zijn daar nauw bij betrokken.

Online bijeenkomst
Gezamenlijk houden we op woensdag 24 februari 2021 een eerste online bijeenkomst om u te informeren over de energietransitie en de consequenties daarvan voor het bedrijfsleven. Daarbij krijgt u de gelegenheid om úw specifieke belang te benadrukken en geven we u praktische handvatten om op korte, middellange en langere termijn zelf aan de slag te gaan. Zodat u niet onverwachts voor kosten en investeringen komt te staan.

Meld u aan!
De stream start om 16.00 uur; het programma duurt tot 18.00 uur. Meld u hier aan om een toegangscode te krijgen voor dit online event.

 

DPMH is een samenwerkingsverband van Duurzaamheidsplatform Gouda, Duurzaamheidsplatform Waddinxveen, Stichting WaardZaam en WG Duurzaamheid Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk.