Laden Evenementen

VANG Buitenshuis Lunchlezing

Alleen toewerken naar een circulaire bedrijfswerking is mogelijk, maar samen met andere bedrijven is in sommige gevallen nuttiger! Door samen op te trekken zorg je voor meer kennisdeling, inspiratie en daadkracht.

In dit online uurtje delen Thijs Koster (Green Hotel Club) en Inge Helder (Gemeente Den Haag) hun praktijkervaringen.

  • Thijs Koster is programmamanager van Green Hotel Club (GHC). De GHC is opgericht door zo’n 15 Amsterdamse hotels, met als doel om de samenwerking op het gebied van duurzaamheid te stimuleren. Zij doen dit door zich te richten op strategieën en initiatieven die bijdragen aan een regeneratieve economie. Zo zorgen zij ervoor dat hotels zichzelf onderhouden zonder uitputting van bronnen, milieuvervuiling of aantasting van het ecosysteem.
  • Inge Helder is Adviseur Duurzaam Ondernemen bij de Gemeente Den Haag. In de lunchlezing vertelt zij meer over de Haagse duurzaamheidskringen waar ondernemers tips uitwisselen over het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. De gemeente start en ondersteunt de Haagse duurzaamheidskringen op aanvraag. Het minder produceren van afval is één van de thema’s binnen de kringen.

Aanmelden
Wil je weten hoe effectieve samenwerkingsvormen jouw bedrijf kunnen helpen richting een circulaire bedrijfsvoering? Meld je dan aan voor de lunchlezing via het aanmeldformulier!

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.