Laden Evenementen

Symposium ‘Capelle in transitie’

De energietransitie en de ambities voor een circulaire economie zijn relevanter dan ooit voor ondernemers. Hoe blijft u als MKB-er op de hoogte, krijgt u uw collega’s mee en houdt u uw bedrijf toekomstbestendig? Het korte antwoord: door kennis te vergaren, ervaringen te delen en samen te leren van het reeds uitgevonden wiel.

Daarom nodigt Gemeente Capelle aan den IJssel u van harte uit voor het symposium ‘Capelle in transitie’. Op donderdagmiddag 13 oktober tonen we u in een inspirerende middag van 15:30 – 18:30 uur de wijze waarop de begrippen energietransitie en circulaire economie van een abstracte term in uw bedrijf kunnen transformeren naar concrete projecten met resultaat.

Met Cees Vingerling als dagvoorzitter en Werner Schouten – presentator bij BNR Nieuwsradio – als Keynote Speaker, zijn we verzekerd van een enerverende symposiummiddag waar u naast inspirerende lezingen, leert over energiebesparing en opwekking, duurzame mobiliteit, grondstof gebruik en vermindering van afval in de Capelse praktijk.

U krijgt concrete tips en praktische voorbeelden van mede-ondernemers over hoe uw bedrijf toekomstbestendig te maken en de Gemeente Capelle heeft een mooi aanbod rondom deze transitiethema’s die u als ondernemer ondersteunen.

We sluiten de middag af met een hapje en drankje om samen na te praten en te netwerken met andere ondernemers.

Aanmelden
Aanmelden voor het symposium is kosteloos en kan via deze link.
Wilt u uw netwerk alvast laten weten dat u deelneemt en zo uw interesse voor deze duurzame thema’s onderstrepen? Zorg dan dat u ook op LinkedIn bij het symposium aangemeld bent.

Zelf verhinderd, maar wel belangrijk dat deze gratis kennis in uw bedrijf komt? Laat dan een collega deelnemen!

Heeft u vragen? Neem contact op met Carola Kalishoek, programmamanager Green Business Club Fascinatio via carola@greenbusinessclub.nl.

Deze uitnodiging komt namens Duurzaam Capelle, samenwerkingspartner van Green Business Club Fascinatio.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.