Laden Evenementen

Kick-off NK Tegelwippen 2024

Onlangs werd GBC Fascinatio uitgedaagd door Patricia Oskam van de gemeente Capelle aan den IJssel om deel te nemen aan het NK Tegelwippen. Dit initiatief, ontstaan na de themabijeenkomst Klimaatadaptatie, heeft als doel de bedrijventerreinen groener te maken. Op 21 maart vindt de kick-off plaats bij Van Weelde Shipping Group!

Van 21 maart t/m 31 oktober 2024 gaat het NK Tegelwippen weer plaatsvinden! Natuurlijk draait het kampioenschap niet alleen om rivaliteit, maar heeft het een hoger, gemeenschappelijk doel. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier!

Patricia Oskam van de gemeente Capelle aan den IJssel heeft GBC Fascinatio uitgedaagd om deel te nemen aan het NK Tegelwippen. Die uitdaging gaan we graag aan! We zetten daarbij in op het vergroenen van de parkeerplaatsen rondom onze kantoorgebouwen. Tijdens de kick-off maken we de eerste deelnemers bekend en trapt de wethouder officieel af.

Praktische informatie
Donderdag 21 maart: 11:00 – 12:00 (inloop 10:45)
Van Weelde Shipping Group: Fascinatio Boulevard 742

Aanmelden
Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via het aanmeldformulier!

Meer informatie
Wil je meer weten over het NK Tegelwippen? Neem contact op met Vincent Dellebeke via vincent@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.