Laden Evenementen

Gebiedsbrede aanpak mobiliteit Fascinatio

Als collectief maar ook als individueel bedrijf worden we geconfronteerd met de uitdagende problematiek van slechte bereikbaarheid van onze bedrijventerreinen, verergerd door de aankomende wegwerkzaamheden in de regio. Deze situatie heeft een directe impact op onze medewerkers die naar kantoor komen en op de klanten van onze bedrijven. Op 25 april organiseren wij een online bijeenkomst om hier verder op in te gaan.

Om deze kwesties aan te pakken, hebben we steun en inzicht nodig van relevante organisaties. Gelukkig is Zuid-Holland Bereikbaar bekend met onze problematiek en staat klaar om inzicht te bieden. Naast de toolbox waarin diensten van Green Business Club Nederland partner NS zijn opgenomen, bieden zij ook waardevolle mobiliteitsscans waarmee zowel gebiedsbreed als individueel per bedrijf inzicht kan worden verkregen in de het reisgedrag van medewerkers.

Ook de gemeente Capelle aan den IJssel denkt mee over oplossingen, zoals last-mile opties, om de bereikbaarheid op peil te houden. Het is duidelijk dat een gezamenlijke aanpak essentieel is om tot oplossingen te komen die ons allen ten goede komen.

Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze belangrijke (online) bijeenkomst. Samen kunnen we de weg banen naar een betere en daarmee duurzamere mobiliteit en bereikbaarheid in onze regio.

Aanmelden
Hierbij aanwezig zijn? Mail naar Carola Kalishoek via carola@greenbusinessclub.nl om u aan te melden. Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u een geldige link voor deelname aan de online sessie.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.