Laden Evenementen

Energieneutrale gebieden: Zon op dak!

Vanaf 11 april organiseert Green Business Club Nederland de symposiumreeks ‘Van Ambitie tot Aanpak: Energieneutrale gebieden’ om zo concreet mogelijk handvatten te bieden om te komen tot een energieneutraal gebied.

AanmeldenWilt u bij een van de sessies van het symposium aanwezig zijn? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Het volledige programma ontvangt u dan uiterlijk 28 maart.

Digitale werksessie Zon op dak: waarom ligt niet alles al vol?
Dinsdag 10 mei 16.00 – 17.00 uur

Er is weinig weerstand, het is vaak financieel en technisch haalbaar. Toch is nog veel dak onbenut. Een de klantzijde zijn er een aantal drempels:  constructie, verzekering, congestie op net en de financierbaarheid. Vaak stopt het traject wanneer partijen tegen deze drempels aanlopen. Maar zijn deze wel zo onoverkomelijk? In Zaanstad lukt het wel onder de vlag van Zon op Zaan. Partner Zelfstroom deel deze succesvolle aanpak.

Doelgroep: MKB-ers met dak! 

Meer informatie 
Wenst u meer informatie over het symposium of heeft u vragen? Neem dan contact op met Diederik Imfeld, projectmanager GBC Nederland via diederik@greenbusinessclub.nl.

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouwinvest, CBRE, Croonwolter&dros, EQUANS, Hompe&Taselaar, InEnergie, Postillion Hotels, Vastgoeddokter en Zelfstroom.

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.