Laden Evenementen

Energieneutrale gebieden: Stip op de horizon

Vanaf 11 april organiseert Green Business Club Nederland de symposiumreeks ‘Van Ambitie tot Aanpak: Energieneutrale gebieden’ om zo concreet mogelijk handvatten te bieden om te komen tot een energieneutraal gebied.

AanmeldenWilt u bij een van de sessies van het symposium aanwezig zijn? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Het volledige programma ontvangt u dan uiterlijk 28 maart.

Verduurzaming begint bij een ambitie. Hoe zet je de stip op de horizon?
Digitale werksessie 19 april 12.00 – 13.00 uur
Vraag ondernemers wat ze bedoelen met verduurzamen, dan komen ze met een lijst maatregelen. Hier moet iets aan vooraf gaan: het formuleren van een ambitie. Deze stip op de horizon helpt bij het bepalen van de route. De Vastgoeddokter ontwikkelde hiervoor een overzichtelijk aanpak met zes concrete stappen.
Doelgroep: MKB-/MKB+ die aan de slag willen met verduurzamen van hun vastgoed

Meer informatie 
Wenst u meer informatie over het symposium of heeft u vragen? Neem dan contact op met Diederik Imfeld, projectmanager GBC Nederland via diederik@greenbusinessclub.nl.

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouwinvest, CBRE, Croonwolter&dros, EQUANS, Hompe&Taselaar, InEnergie, Postillion Hotels, Vastgoeddokter en Zelfstroom.

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.