Laden Evenementen

Duurzaam anders reizen als oplossing voor hinder op de wegen en het spoor én de klimaatopgave

Bijeenkomst voor alle werkgevers en logistieke partijen Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de BAR-gemeenten.

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan grootschalig onderhoud. Dat levert in de regio behoorlijke verkeershinder op. Daar krijgt u, uw leveranciers, uw medewerkers en uw bezoekers vanaf volgend jaar tot voorbij 2030 mee te maken. Tegelijkertijd werken veel bedrijven al gericht aan hun bijdrage aan de klimaatopgave door het verduurzamen van hun mobiliteit en logistiek.

Informatiebijeenkomst
Om u te informeren over de grootschalige hinder en mogelijke oplossingen organiseert Zuid-Holland Bereikbaar een bijeenkomst op 22 november 2022 voor werkgevers en logistieke partijen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Welke grootschalige werkzaamheden komen er de komende jaren aan? Welke hinder brengt dat met zich mee?
  • Wat is de klimaatopgave voor mobiliteit, welke wetgeving komt eraan en welke ambities hebben bedrijven in onze regio?
  • Welke kansen zijn er om op een positieve manier om te gaan met de hinder? Wat doen andere bedrijven al? Wat biedt de overheid aan oplossingen? Welke oplossingen ziet u zelf?
  • Hoe levert u een bijdrage aan de klimaatopgave én zorgt u dat uw medewerkers ook tijdens grote werkzaamheden hun werk kunnen blijven doen?
  • Inventarisatie hoe u in de toekomst geïnformeerd wil worden over de hinder.

Zuid–Holland Bereikbaar organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Rijkswaterstaat, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, provincie Zuid-Holland, ProRail, gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de BAR-gemeenten, Havenbedrijf Rotterdam en de Fietsersbond.

Tijdens de bijeenkomst informeren wij u over de werkzaamheden en de verkeershinder de komende jaren, presenteert de alliantie van bedrijven zich, bieden we handvatten over duurzaam reizen en gaan we met elkaar het gesprek aan over hoe u in de toekomst geïnformeerd wil worden over deze werkzaamheden.

Wij zorgen voor het eten en na afloop is er een netwerkborrel.

Zet 22 november alvast in uw agenda! Een uitgebreide uitnodiging met het programma volgt snel. Aanmelden kan via info@zuidhollandbereikbaar.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.