2023/06/23 geplaatst in Algemeen

College B & W gemeente Capelle aan den IJssel bezoekt GBC Fascinatio

Op dinsdag 6 juni ontvingen wij de burgemeester en wethouders van de Gemeente Capelle aan den IJssel op het zonovergoten bedrijventerrein Fascinatio. We verzamelden bij Van Weelde Shipping om vervolgens via de lokale wijngaard Sjatoo 010 – langs de rotonde bij de entree van het bedrijventerrein Fascinatio richting Van Dorp te wandelen.

Sinds de officiële oprichting in 2022 heeft GBC Fascinatio niet stilgezeten. Het bestuur praatte het college van B & W bij over de ambities om samen met de participanten en de gemeente toe te werken aan een duurzaam en toekomstbestendig bedrijventerrein en de mooie initiatieven die inmiddels hebben plaatsgevonden. Zoals bijvoorbeeld de actie Fascinatio doet het licht uit!Trots op de samenwerkingVoorzitter Esther Klüth (Blauwtrust Groep) geeft aan dat het voor de ondernemers en hun organisaties belangrijk is om lokaal actief bezig te zijn met duurzaamheid en daarvoor biedt Green Business Club een mooi platform. Burgemeester en wethouders zijn blij met het enthousiaste en energieke team van GBC Fascinatio en geeft aan graag te willen samenwerken in de opgave richting een groen en duurzaam bedrijventerrein.Op naar een toekomstbestendig Fascinatio!Meer informatie
Wil je meer weten over GBC Fascinatio of interesse in aansluiten? Neem contact op met Carola Kalishoek via carola@greenbusinessclub.nl.