2022/10/18 geplaatst in Energie, Mobiliteit

Laad je elektrische auto op bij Quion!

Iedere werkdag staat de slagboom aan de uitgang van het Quion parkeerterrein vanaf 16:00 uur open. Deze blijft geopend staan tot de volgende werkdag 07:00 uur. Tussen 16:00 en 07:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag/nacht (en op nationale feestdagen als het kantoor gesloten is), zijn bewoners van harte welkom om hun elektrische auto op te laden als er een of meerdere laadplekken beschikbaar zijn.

Vanaf de oostzijde van het kantoor is het parkeerterrein met acht laadplekken voor elektrische auto’s direct te bereiken. Belangrijk om te weten: voor onze medewerkers is dat de zijde die ze gebruiken om het terrein te verlaten. Pas daarom op als je vanaf die kant het terrein op wilt rijden om de auto op te laden, want mogelijk komt er iemand net de bocht omgereden. Dit zal vooral tussen 16:00 en 18:00 kunnen gebeuren, daarna zijn de meeste medewerkers wel weg.

Het gaat om semi publieke laadpalen, dus gebruikers van de elektrische auto dienen wel een laadpas te hebben.

Mochten er bewoners zijn die hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met Ellen van der Hel.

Ellen van der Hel
Mobiliteitscoördinator | Quion Groep B.V.
Aanwezig: maandag t/m donderdag
+31 (0)10 242 2364