Laden Evenementen

Van aanpak tot ambitie: Energieneutrale gebieden (Datum n.t.b.)

NB – de exacte datum voor het Symposium wordt nog bekend gemaakt, maar het zal in maart 2022 zijn. Hou onze website en socials in de gaten voor de aankondiging. 

Green Business Club Nederland verbindt 14 lokale clubs door op meerdere niveaus kennis uit te wisselen. Vanaf 2019 organiseert GBC Nederland jaarlijks een symposium rondom een duurzaam thema waar (participanten van) lokale clubs aan werken. In 2021 worden door veel lokale clubs projecten opgezet of voortgezet die bijdragen aan energiebesparing of duurzame opwek. Om goede voorbeelden te laten zien en de lokale projecten te versterken organiseert GBC Nederland in samenwerking met kennispartners dit symposium.

Het symposium wordt in samenwerking met EQUANS, Zelfstroom en Postillion Hotel Bunnik georganiseerd om handvatten te bieden aan alle partijen die met elkaar samenwerken of willen gaan samenwerken aan de energietransitie. Concrete voorbeelden staan voorop, gericht op pandeigenaren, beheerders en huurders.

Het programma wordt vormgegeven met partners en lokale GBC’s. Bent u geïnteresseerd in deelname? Mail naar Diederik Imfeld, projectmanager GBC Nederland.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief