Laden Evenementen

Green Business Club Safari

Na online, op afstand of helemaal niet samenkomen, kan de verrekijker uit de kast: we gaan weer op Safari! Participanten en samenwerkingspartijen van alle 16 Green Business Clubs (GBC) zijn dit jaar welkom bij GBC Eindhoven Spoorzone:

De Green Business Club Safari!
Donderdag 6 oktober 2022
15.00 (inloop vanaf 14.30) tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel
Verzamellocatie: Area51 Skatehall Strijp-S (loopafstand station Eindhoven Strijp-S)

AANMELDEN

Programma
Bij de Safari staan kennisdeling en ontmoeting centraal. Dit jaar leidt GBC Eindhoven Spoorzone u graag al wandelend langs een aantal projecten en inspirerende ontwikkelingen. Bij deze verschillende ‘hot spots’ vertellen betrokken bedrijven en projectmanagers u over de ins en outs van hun project. Zo komt de Trudo Vertical Forest voorbij, E-waste Acades, de gebiedsontwikkeling KnoopXL en het zogeheten Struikroven. We sluiten af met een feestelijke netwerkborrel.

Achtergrond GBC Safari
De kracht van Green Business Club (GBC) zit in het lokale: op praktische schaal vanuit gezamenlijke belangen met de buren aan de slag om het gebied te verduurzamen. Maar waar te beginnen en hoe tussentijds inspiratie op te doen? Juist daar komt Green Business Club Nederland om de hoek kijken met de jaarlijkse GBC Safari die samen met één van de lokale GBC’s voor het brede netwerk wordt georganiseerd.

Alle participanten en (externe) relaties van de lokale GBC’s worden uitgenodigd voor het evenement. Interessant voor collega’s? Breng gezellig een collega mee naar Eindhoven (graag wel even aanmelden). 

Impressie van voorgaande edities:

 

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief