2021/11/23 geplaatst in Algemeen, Event

GBC Eindhoven Spoorzone gebiedssafari 2021 was een succes!

Op 4 november 2021 vond de gebiedssafari door de wijk Strijp-S in Eindhoven plaats. De safari trok langs prachtige plekken in de stad zoals POPEI, Cultuurhallen en Area51. Stimulerende verhalen werden gedeeld over verschillende bezienswaardigheden en in het bijzonder, een Eindhovense groene icoon: de Trudo Toren!

Inspiratie voor de toekomst!
De gebiedssafari 2021 was een prikkelende reis door Strijp-S Eindhoven. Beginnend bij Popei waar Jack Hock ons meenam in de ontwikkeling van de Trudo Toren, een Eindhovens groen icoon. Daarna een mooi verhaal door Jan Buys over de Cultuurhallen waar de grootste events worden georganiseerd. Evenementen die het gebied op de kaart hebben gezet. Het avontuur bracht ons uiteindelijk bij Area51. Na een lange verbouwing zijn ze gelukkig weer open en het is nu de urban place to be!

Enorm bedankt!
Deze safari was een succes door de inzet van verschillende mensen en bedrijven waarvan we er graag een paar in het bijzonder noemen. Ten eerste, dank aan Jack Hock, voor de passie in zijn verhaal over de ontwikkeling van de Trudo Toren maar ook de waardevolle kennis uitwisseling over dit project. Dit nemen we absoluut mee. Daarnaast dank aan Jan Buys voor de hands on uitleg over de transformatie en gebruik van de Cultuurhallen. Nog een speciale shoutout naar Pim Van Den Bos die alle details wist te vertellen over de ontwikkelingen van Area51. Ook iedereen bij Area51 die ons geholpen heeft dit te realiseren, bedankt! Tot slot dank aan alle leden van de Green Business Club Eindhoven Spoorzone die dit mede mogelijk hebben gemaakt.