Laden Evenementen

Kennissessie Energiebesparen: Case ING – Klimaatinstellingen

Er is een drieledige aanpak voor kantoorgebieden om op korte termijn energie te besparen: de urgentie is groter dan ooit. Onderdeel van die aanpak is het efficiënter en duurzamer instellen van klimaatsystemen. Temperatuur in de winter omlaag, in de zomer omhoog en goed kijken naar tijds-en daginstellingen. Ronald Lazet, Senior Project & Verandermanager bij ING, deelt de ervaring tot nu toe: communiceer je wel of niet naar de medewerker, hoe om te gaan met vraagstukken omtrent comfort? En belangrijk: wat levert het op?
Dit is de tweede kennissessie in een korte reeks: woensdag 23 november is er ook een kennissessie over het voorkomen van onnodig laten branden van verlichting ’s avonds een ’s nachts: dit heeft naast besparingswaarde bovenal symbolische waarde. Rob Vermeij deelt daar de ervaring van ABN AMRO, die  hun hoofdkantoor in Amsterdam Zuidas ’s nachts (nagenoeg) donker kregen.
Kijk hier voor meer informatie en context. Vragen, opmerkingen of aanmelden? Neem contact op met Nina van den Berg, projectmanager GBC Zuidas via: nina@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Er zijn geen aankomende evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.