Laden Evenementen

Kennissessie Energiebesparen: Case ABN AMRO – Lichten uit

Er is een drieledige aanpak voor kantoorgebieden om op korte termijn energie te besparen: de urgentie is groter dan ooit.  Het aanpakken van zichtbare energieverspilling is daar onderdeel van. Dit heeft naast besparingswaarde ook enorme symbolische waarde. Green Business Club (GBC) Zuidas trapte af met onder andere de campagne Zuidas doet het licht uit, gevolgd door BIZ Knowledge Mile (Amstelkwartier), GBC Sloterdijken en door bedrijven in Zuidoost. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Rob Vermeij deelt de ervaring van ABN AMRO, die hun hoofdkantoor in Amsterdam Zuidas ’s nachts (nagenoeg) donker kregen.
 
Dit is de eerste kennissessie in een korte reeks: dinsdag 8 november is er ook een kennissessie over het efficiënter en duurzamer instellen van klimaatsystemen. Temperatuur in de winter omlaag, in de zomer omhoog en goed kijken naar tijds-en daginstellingen. Ronald Lazet, Senior Project & Verandermanager bij ING, deelt de ervaring tot nu toe: communiceer je wel of niet naar de medewerker, hoe om te gaan met vraagstukken omtrent comfort? En belangrijk: wat levert het op?
Kijk hier voor meer informatie en context. Vragen, opmerkingen of aanmelden? Neem contact op met Nina van den Berg, projectmanager GBC Zuidas, via nina@greenbusinessclub.nl.

Urgenda deelde in 2020 al een compliment uit aan ABN AMRO – de lichten zijn nagenoeg overal uit.

Meer Evenementen

Er zijn geen aankomende evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.