Laden Evenementen

Energieneutrale gebieden: microgrids

Vanaf 11 april organiseert Green Business Club Nederland de symposiumreeks ‘Van Ambitie tot Aanpak: Energieneutrale gebieden’ om zo concreet mogelijk handvatten te bieden om te komen tot een energieneutraal gebied.

AanmeldenWilt u bij een van de sessies van het symposium aanwezig zijn? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Het volledige programma ontvangt u dan uiterlijk 28 maart.

Digitale werksessie Als slim collectief op weg naar een microgrid.
Donderdag 21 april 11.00 – 12.00 uur
Gebouwde omgeving ontwikkelt zich steeds meer richting micro grids en energiehubs. Onafhankelijk opereren van het net wordt steeds interessanter: de energieprijzen stijgen en het elektriciteitsnet raakt voller en voller, waarbij de leveringszekerheid steeds meer onder druk komt te staan. Het antwoord ligt in de hoek van opslag, demand response en andere smart grid oplossingen. Er kan meer dan partijen vaak weten!  Corporate start-up Energico (onderdeel van Croonwolter&dros) richt zich op systeemintegratie en deze smart grid oplossingen.
Doelgroep: duurzame opwekkers, grootverbruikers, eigenaren van regelbare energiebronnen en andere schakels die nodig zijn binnen een slim collectief.

Meer informatie 
Wenst u meer informatie over het symposium of heeft u vragen? Neem dan contact op met Diederik Imfeld, projectmanager GBC Nederland via diederik@greenbusinessclub.nl.

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouwinvest, CBRE, Croonwolter&dros, EQUANS, Hompe&Taselaar, InEnergie, Postillion Hotels, Vastgoeddokter en Zelfstroom.

 

Meer Evenementen

Er zijn geen aankomende evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.