EQUANS

Wij zijn EQUANS, internationaal marktleider in technische dienstverlening. Wereldwijd zetten 74.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te voorzien van meest innovatieve en duurzame technische oplossingen. Ons doel is klanten te helpen bij de drie grote transities van nu: de energietransitie, de industriële transitie en de digitale transitie.

Onze naam zegt het al: EQUANS (EQUation en ANSwers) biedt antwoord op de complexe uitdagingen waar onze klanten voor staan. Zij kunnen daarbij rekenen en vertrouwen op onze expertise in technische dienstverlening. We hebben alles in huis om onze klanten optimaal te ontzorgen. Van advies, ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud en beheer tot financiering.

We staan onze klanten bij in diverse sectoren en bieden daarbij oplossingen voor utiliteit, industrie en infrastructuur. Zo helpen we bijvoorbeeld ziekenhuizen aan een gezonde, veilige en hightech omgeving. Zij kunnen op deze manier de beste zorg verlenen aan hun patiënten. Ook verzorgen we het lange termijn onderhoud en beheer bij grote hightech- en industriële bedrijven, zodat hun processen altijd door kunnen gaan. En we werken met innovatieve laadinfrastructuren voortdurend aan de doorontwikkeling van duurzame mobiliteit.

Dit alles doen wij dankzij onze 5.500 toegewijde collega’s, die in Nederland iedere dag weer klaar staan om klanten te helpen met innovatieve en duurzame technische oplossingen. Vandaag, morgen en in de toekomst. Samen maken we het mogelijk: EQUANS, Empowering Transitions.

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij GBC Bunnik?
Ik ben lid van de stuurgroep Green Business Club Bunnik.