Bouwbedrijf vd Tol

Waarom is het bedrijf participant van Green Business Club Bunnik?
Verduurzaming van de gebouwde en te bouwen omgeving in de Bunnikse regio (+20km) is onze dagelijkse uitdaging. Woningbouw, utiliteitsbouw en openbare inrichting binnen onze projecten waarbij duurzaamheid steeds hoger in de wishlist verschijnt. Wij hopen onze praktische kennis voor maakbare toepassingen in te brengen in deze mooie club.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid en welke wens is er nog?
Sinds begin 2022 produceren wij houtskeletbouw met onze eigen HSB-straat. Daarnaast zijn wij dagelijks actief in isolerende maatregelen in gevels, daken, kozijnen en vloeren, vernieuwen en installeren van (warmtepomp)installaties, aanbrengen van groendaken en nog heel veel meer verduurzaming van woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. We hebben de ambitie om zelf verder te verduurzamen in ons eigen pand en wagenpark.

In navolging op bovenstaande vraag: hoe kan Green Business Club Bunnik hierbij helpen?
We hopen bij Green Business Club Bunnik aan te kunnen haken om meer platte daken te voorzien van groen en PV-systemen en tevens de mogelijkheden te onderzoeken voor verduurzaming van ons wagenpark. Daarnaast kijken we ernaar uit om meer in contact te treden met bedrijven in Bunnik en veel kennis te delen met elkaar om dit mooie dorp verder te verduurzamen.

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij Green Business Club Bunnik?
Ik ben lid van de Stuurgroep van Green Business Club Bunnik.