Bunnik doe(t) het licht uit!

Ook Green Business Club Bunnik doet mee met het uitschakelen van onnodige verlichting bij bedrijven gedurende de nacht. Als onderdeel van dit project heeft filmmaker Marc van Weeren een film gemaakt over hoe het in Bunnik gesteld staat met de nachtelijke verlichting bij bedrijven. Gelukkig is er al veel uit, maar het kan natuurlijk altijd beter. Iedereen kan zijn steentje bijdragen om zo veel mogelijk energie te besparen.

Wij roepen dan ook zo veel mogelijk bedrijven op om deel te nemen aan dit project. Ook bedrijven die geen participant zijn van GBC Bunnik kunnen zich aanmelden. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat er in Bunnik zoveel mogelijk lichten uit zijn tussen 23:30 en 06:00. Hulp nodig? Afgelopen november was er een digitale kennissessie waarin Rob Vermeij de ervaringen deelt van ABN AMRO.

Mee doen? Aanmelden kan via deze link. Onderstaande bedrijven doen al mee!

Zit je níet aan de knoppen, maar wil je Bunnik ook donker in de nacht? Sharing is caring! Deel de video of posts op sociale media (zoals deze via Linkedin). Een donker Bunnik realiseren we samen!