Laden Evenementen

Opruimactie zwerfafval Landelijke Opschoondag

Green Business Club Bunnik doet mee aan de 19e editie van de Landelijke Opschoondag. Op vrijdag 19 maart gaan medewerkers van de participanten van Green Business Club Bunnik op pad om de buurt op te schonen en zwerfafval op te ruimen. De Landelijke Opschoondag vindt op 20 maart 2021 voor de 19de keer plaats en wordt georganiseerd door Nederland Schoon en Plastic Soup Foundation. Verschillende bedrijven en organisaties organiseren ook op 19 maart opschoonacties.

Green Business Club Bunnik heeft dit jaar een prikactie georganiseerd op en om de terreinen van haar bedrijven in Bunnik. Martine Kuiswijk, duurzaamheidsmanager bij Vrumona en lid van Green Business Club Bunnik: “De Landelijke Opschoondag is een mooi initiatief dat aansluit bij de missie van onze Green Business Club. Groen, veilig en bereikbaar Bunnik, waar afval geen afval is, maar een grondstof wordt. Daarom organiseren wij een corona proof opschoonactie om zoveel mogelijk zwerfafval op te halen. Want afval hoort niet in de natuur”.

Zwerfafval tellen
De Landelijke Opschoondag vindt op 20 maart 2021 voor de 19de keer plaats en wordt georganiseerd door Nederland Schoon en Plastic Soup Foundation. Niet alleen particulieren van jong tot oud starten opschoonacties op, ook scholen, bedrijven, verenigingen, (sport)clubs en gemeenten steken traditiegetrouw de handen uit de mouwen om zwerfafval op te ruimen. Achteraf wordt gedeeld hoeveel stukken zwerfafval van welk merk is gevonden.

Ga voor meer informatie over de deelnemende bedrijven en het aanmaken van een opschoonactie namens een van de partnerbedrijven naar: www.supportervanschoon.nl/partners

Meer weten of aanmelden? Neem contact op met Ragnhild Scheifes via bunnik@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Er zijn geen aankomende evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.