Laden Evenementen

Kick-off van Green Business Club Bunnik

Een aantal grote bedrijven uit de spoorzone in Bunnik gaat samenwerken om hun bedrijf en het gebied te verduurzamen. Op initiatief van Vrumona en ondersteund door de gemeente Bunnik en Green Business Club Nederland, zijn stappen ondernomen voor het oprichten van een Green Business Club Bunnik (GBC Bunnik) en op maandagavond 4 november gaat Green Business Club Bunnik officieel van start!

GBC Bunnik nodigt bewoners, ondernemers, medewerkers van de bedrijven en andere betrokkenen van harte uit voor de kick-off en hoort heel graag welke duurzame ideeën ú heeft voor het gebied.

Verduurzamen spoorzone Bunnik
Het doel van de GBC Bunnik is het (verder) verduurzamen van de spoorzone van Bunnik. Denk hierbij aan het verduurzamen van de bedrijfspanden zelf, maar ook de openbare ruimte in het gebied en de mobiliteit. De andere bedrijven die betrokken zijn bij de oprichting van GBC Bunnik zijn: ENGIE, Postillion Hotel, BAM, BOVAG en NS.

Kick-off maandag 4 november
Op maandagavond 4 november gaat Green Business Club Bunnik officieel van start. GBC Bunnik zoekt graag de verbinding met de samenleving. De mensen van de deelnemende bedrijven stellen zich aan u voor en gaan graag met u in gesprek over de duurzaamheidsambities voor het gebied.

Inloop: 19.00 uur
Programma: 19.30 uur tot 20.30 uur
Borrel: 20.30 uur tot 21.30 uur

Klik hier om u aan te melden voor de Kick-off. Voor meer informatie neem contact op met Ragnhild Scheifes, programmamanager Green Business Club Bunnik door te mailen naar bunnik@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Er zijn geen aankomende evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.