2020/03/23 geplaatst in Algemeen

Aanpak komende weken (Update COVID-19) | Zorg goed voor elkaar!

De organisaties in ons netwerk worden allemaal in meer of mindere mate geraakt door de maatregelen om snelle verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan: soms in de core business, maar zeker ook in de bedrijfsvoering. Daarnaast zullen zeer waarschijnlijk ook medewerkers van deze bedrijven persoonlijk geraakt worden. Spannende tijden, zacht uitgedrukt. Ook voor Green Business Club en de verschillende projecten, vraagt deze tijd om aanpassingen.

Projecten als het reduceren van zakelijk vliegverkeer, een E-bike Try-out, of mensen verleiden tot thuiswerken, lijken plotsklaps – tijdelijk  – niet meer relevant te zijn. Geplande bijeenkomsten, bedoeld om kennis te delen of op feestelijke wijze een nieuwe GBC te lanceren, zijn in ieder geval de komende tijd niet aan de orde. Tegelijkertijd ligt er voor de uitvoeringsorganisaties voldoende werk in de voorbereiding en uitvoering van lopende projecten.

GBC Bunnik
GBC Bunnik organiseert de aankomende tijd geen fysieke bijeenkomsten. Vergaderingen zullen worden uitgesteld tot nader orde. Achter de schermen zullen wij waar mogelijk onze voorgenomen projecten en interne activiteiten zoveel mogelijk voortzetten. De focus ligt voor veel bedrijven op het vinden van een weg in deze fase van onrust. Dat neemt niet weg dat programmamanager Ragnhild Scheifes bereikbaar is voor vragen, suggesties, of andere zaken.

We wensen onze partners de komende tijd heel veel sterkte en gezondheid toe.

De belangrijkste boodschap: wees voorzichtig, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.