2018/11/28 geplaatst in Evenementen, Levendigheid, Mensen

What to do?! Beatrixkwartier agenda is online!

Wist jij dat er elke dag zo’n 3-5 events zijn in en om het Beatrixkwartier? Sinds deze maand staat onze nieuwe Beatrixkwartier agenda online waar dagelijks alle events in het gebied worden bijgewerkt. Vind events in een straal van een kilometer om het WTC The Hague in de vernieuwde agenda!

De nieuwe Eventpeak ecosysteem agenda widget die we gebruiken, is speciaal ontwikkeld door Startup in Residence winnaar Scoop Expert. Per uur worden er wereldwijd zo’n 10.000 events wereldwijd in hun Eventpeak systeem opgeladen. Van deze events wordt automatisch een selectie gemaakt op basis van onze wensen.

Scoop Expert biedt verschillende mogelijkheden om event informatie toegankelijk te maken op een eigen website of intranet en maakt het tegelijkertijd mogelijk om informatie automatisch te delen en promoten op aangesloten kanalen. Alles is instelbaar op basis van data, locatie en thema’s. Zo kan bijvoorbeeld je IT afdeling automatisch worden geïnspireerd met IT events in de buurt zoals die bij The Hague Tech of HSD.  Weet de HR afdeling genoeg informatie te vinden rondom events in de buurt voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn er ook verschillende fun events te vinden om samen met je collega’s te verkennen.

Wil je meer weten of heb je interesse in dit type agenda? Neem dan contact op met Anke Kuipers, programmamanager Green Business Club  Beatrixkkwartier.