2020/10/13 geplaatst in Mensen, Mobiliteit

Start actie ‘Mooiste fietsenstalling bij werkgevers’

Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming starten de verkiezing ‘Mooiste fietsenstalling bij werkgevers’. Op dit moment komen met name de vitale beroepen naar het werk. Ook na COVID-19 is duurzaamheid en fitheid van de medewerkers van belang. Goede voorzieningen horen daar bij. Veel werkgevers hebben al geïnvesteerd in die goede voorzieningen, zoals een mooie fietsenstalling.

Fietsen staat ook bij GBC Beatrixkwartier hoog in het vaandel en participanten doen moeite om te zorgen voor goede voorzieningen, zoals de fietsenstalling. Vind jij dat ook? Dan kun je jouw werkgever nomineren voor de actie: ‘Mooiste fietsenstalling bij werkgevers’. De actie is afkomstig van Ways2go, de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming met als doel een duurzaam en beter bereikbare regio Zuid-Holland. Fietsen maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.

Wat moet je doen?
Ga naar Ways2go.nl/acties. Maak een foto van de fietsenstalling en vertel waarom je die stalling de beste, mooiste en handigste vind. Kortom: Wat maakt deze stalling zo aantrekkelijk dat het de fietsenstalling van het jaar 2020 mag worden?