Mobiliteit & Logistiek

We komen minder vaak naar kantoor, werken hybride en toch zijn de files langer dan ooit. Wat kunnen wij als Green Business Club Beatrixkwartier doen om dat te veranderen? De projectgroep onderzoekt de mogelijkheden voor een leen-mobiliteits-Hub.

De ambitie van de projectgroep Mobiliteit & Logistiek is: Schoner en slimmer reizen, mobiliteit delen en de mogelijkheden en duurzame kansen die het nieuwe werken met zich meebrengen, laten bloeien. Samen met toeleveranciers en participanten de Haagse Hub nog beter benutten.

Samenwerking partner Zuid-Holland Bereikbaar
Op het thema Logistiek en Mobiliteit werken we samen met onze partner Zuid-Holland Bereikbaar: een samenwerkingsverband van verschillende partijen, waaronder de provincie Zuid-Holland, en is bedoeld om hinder door werkzaamheden aan weg, water en spoor zoveel mogelijk te voorkomen.

Meer informatie
Meer weten? Neem contact op met Özlem Yalvaç | ozlem@greenbusinessclub.nl.

Projectgroep: Mobiliteit & Logistiek

Beatrixkwartier loopt

Het Beatrixkwartier is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt ideaal tussen de twee NS-stations CS en NOI. Uit onderzoek is echter gebleken dat de loopafstanden van het station naar een kantoor in het Beatrixkwartier groter worden ingeschat dan ze daadwerkelijk zijn. Een looproutekaart biedt wandelaars de snelste route naar de stations.

Wanneer meer medewerkers en bezoekers lopend naar het gebied komen, komt dit de levendigheid en duurzaamheid ten goede. Files en parkeerdruk worden daarmee aangepakt en lopen is goed voor de gezondheid. De actie roept werknemer en bezoekers van het gebied op om de looproutes te ontdekken en te gaan gebruiken.

Bekijk op de Kennisbank