Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringenpensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Al meer dan 175 jaar helpen onze medewerkers mensen zorgen voor wat zij écht belangrijk vinden. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener actief in 11 landen en toonaangevend in een aantal Europese landen en Japan. NN Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).

Het hoofdkantoor van NN Group en meerdere onderdelen van Nationale Nederlanden zijn gehuisvest in het Beatrixkwartier in Den Haag.

Inclusieve en duurzame werkomgeving
Je thuis voelen in ons bedrijf, dat vinden we belangrijk. Daarom zijn ontwikkeling, diversiteit en duurzaamheid belangrijke thema’s in onze rol als werkgever. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. We investeren onder andere in energiebesparende maatregelen op onze kantoren en bieden we onze collega´s mogelijkheden om zo duurzaam mogelijk te reizen en thuis te werken. Ook stimuleren we onze collega’s om zelf duurzame keuzes te maken.

Ambities Facility Management
De WELL standaard is als leidraad aangehouden bij de verbouwing en het inrichten van de vernieuwde kantoren. Bij de verbouwing heeft 89% van de materialen een nieuwe bestemming gekregen en is 70% reductie op milieu impact behaald. Verder streeft Facility Management in 2030 naar netto-nul CO2-dienstverlening en wil 100% circulair zijn met 0% restafval.

Waarom is NN betrokken bij GBC Beatrixkwartier?
NN neemt deel aan Green Business Club Beatrixkwartier, omdat je samen meer bereikt dan alleen.