2020/02/10 geplaatst in Algemeen

Pamela Logjes nieuwe programmamanager van GBC Beatrixkwartier

Begin 2020 startte Pamela Logjes als programmamanager van Green Business Club Beatrixkwartier. Zij neemt hiermee na vijf jaar het stokje over van Manja Meuleman.

‘Nadat ik in 2017 het mediapark (RTL) verliet en er onder andere een klimaatexpeditie, en een netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen (DGBC) op mijn carrièrepad kwamen, wist ik waar ik me voortaan op wilde focussen: bijdragen aan een toekomstbestendige economie, met ruimte voor ontwikkeling en innovatie, maar met respect voor de grenzen van de aarde. Dat doe ik voor verschillende opdrachtgevers en sinds begin 2020 ook als programmamanager voor Green Business Club Beatrixkwartier. Een levendige plek in het stadsdeel Haagse Hout omsloten door de wijken van Bezoudenhout, en midden tussen station laan van NOI en CS. Voor bedrijven is het een A lokatie, maar het heeft nog veel meer potentie. Die potentie ligt op het vlak van verduurzaming. Niet alleen omdat dat een uitdaging is die we noodzakelijkerwijs aan moeten gaan, maar ook omdat het logisch en leuk is om hieraan te werken. Daarom vormde zich hier in 2014 een Green Business Club. Een club die bedrijven, bewoners en gemeente verenigt met een gemeenschappelijk doel: duurzame ambities concreet maken. Er is al veel gedaan en gebeurd, en de komende tijd willen we bewezen successen voortzetten en nieuwe ambities vormgeven. Graag nodig ik iedereen uit die geïnteresseerd is in een duurzaam en toekomstbestendig Beatrixkwartier om zich aan te sluiten bij onze Green Business Club en samen concrete acties vorm te geven.

‘It’s not easy being green’, quotte minister van Binnenlandse Zaken Raymond Knops, ‘maar als je samenwerkt kom je verder’, voegde wethouder Duurzaamheid en Energietransitie Liesbeth van Tongeren eraan toe. En daar ben ik het helemaal mee eens.

Ik kijk er naar uit om alle duurzaamheidsexperts, communicatiekenners, facilitymanagers en andere ambitieuze medewerkers van de bij GBC Beatrixkwartier aangesloten bedrijven en organisaties te ontmoeten op woensdag 11 maart bij de eerste participantenbijeenkomst van 2020. Een uitnodiging volgt!’

Pamela Logjes
pamela@greenbusinessclub.nl
0625135685