Nieuwsbrief GBC Beatrixkwartier : Fiets mee voor een schoon en bereikbaar Beatrixkwartier én… een energie-neutrale WTC Meet-up 3 december!

Fietsen voor een bereikbaar en schoon Beatrixkwartier, daar staan wij als Fietsambassadeur voor de Fietsmissie 2020 natuurlijk 100% achter. Maar we nodigen jullie ook uit te fietsen voor de eerste energie-neutrale meet-up dinsdag 3 december. In het WTC staan fietsen waarmee elektriciteit kan worden opgewekt: het doel is fietsen tot we voldoende energie hebben voor de meet-up in het WTC The Hague. Hoeveel kWh draag je bij? Fiets mee!

Daarnaast sloot Cromwell Property Group zich onlangs aan bij GBC Beatrixkwartier. Deze vastgoedpartij is eigenaar van de Haagse Poort. Zij doen samen met eigenaar Bouwinvest en gebruikers MN en Nationale Nederlanden mee aan de collectieve aanpak van de energietransitie. Miftar Maksutaj, Asset Manager bij Cromwell: “Als vastgoedeigenaar sluiten we ons graag aan bij GBC Beatrixkwartier waarin eindgebruikers en beleggers  vertegenwoordigd zijn. Zowel eigenaren als huurders kunnen met hun gedrag de duurzame prestaties van gebouwen beïnvloeden. We hebben elkaar nodig om de gebouwen optimaal en duurzaam te laten presteren.” We heten hen van harte welkom!

Lees meer in de nieuwsbrief.