2022/03/16 geplaatst in Energie

MN voorziet liften van nieuwe, energiezuinigere motoren

Als medeoprichter van Green Business Club (GBC) Beatrixkwartier is MN ervan overtuigd dat we samen sterker staan en zoveel meer kunnen bereiken dan alleen. Vandaar delen zij met trots deze duurzame ontwikkeling: de liften zijn voorzien van nieuwe motoren die maar liefst 60% energiezuiniger zijn wat onderdeel is van de routekaart richting energieneutraal!

De ontwikkeling
Het kantoor van MN in het Beatrixkwartier heeft tijdelijk leeg gestaan toen Covid-19 weer een opmars maakte en we in lockdown verkeerde. Dit hield het bedrijf niet tegen om deze kans te benutten en te analyseren waar er ruimte was voor energiereductie. Het antwoord bleek de liften te zijn. De nieuwe, regenererende motor van de liften is 60% energie zuiniger en daarmee een belangrijke toevoeging in ons energietransitie plan.

Totale besparing
Deze ontwikkeling levert een 5% besparing op van het totaalverbruik van de Zilveren Toren. Ook zijn de liften nu geheel Corona veilig met UV licht in de liftkooi dat reinigende werking heeft. Als laatst zijn de van oorsprong grijze deuren zijn voorzien van een frisse, creatieve etage aanduiding. Zo blijven ze bij MN verder werken aan een inspirerende aantrekkelijke werkomgeving.

Wil je meer weten over deze liften? Neem contact op met Pamela Logjes, programmamanager GBC Beatrixkwartier via pamela@greenbusinessclub.nl.