2019/10/29 geplaatst in Mobiliteit

MN is Fietsambassadeur voor de Fietsmissie 2020

De Staatssecretaris van I&M wil alle werkgevers in Nederland aanmoedigen zich actief in te spannen voor ‘de Fietsmissie 2020’. Die missie is: iedere organisatie zorgt ervoor dat er in 2020 minimaal 10% meer medewerkers voor de fiets kiezen als vervoermiddel naar het werk, minimaal één keer per week. MN schaart zich achter deze missie en is Fietsambassadeur.

Deze Fietsmissie wordt op 7 november in het Beatrixkwartier, bij MN gelanceerd. De staatsecretaris zal dit samen met haar 11 fietsambassadeurs doen. Luuk Aarts, Directeur Supportstaf MN; “Als één van de fietsambassadeurs wil ik graag de buren in het Beatrixkwartier enthousiasmeren voor deze fietsmissie. De voordelen van fietsen naar je werk zijn groot: het draagt bij aan vitaliteit én duurzaamheid!” Bekijk hier het filmpje dat zij maakten:

De Fietsmissie wordt ondersteunt door een communicatiecampagne en een online interactieplatform. Tijdens de lancering op donderdag 7 november, komt dit platform online. Ook meedoen met de Fietsmissie? Download hier meer informatie.