2019/04/26 geplaatst in Afval, Circulair, Evenementen

Lunch & Learn: Doen jullie mee met het vervolg op de Circulaire Sessies?

Er staan weer Lunch & Learn sessies gepland bij GBC Beatrixkwartier, in het kader van No Plastic is Fantastic. Kennis delen staat centraal om zo circulariteit en afvalverwerking op de kaart te zetten. De sessies zijn in het kader van de intentieverklaring die bedrijven in 2018 ondertekenden met als doel het reduceren van restafval.

De eerste sessie waren een succes: bedrijven krijgen steun vanuit hoger management en directie en delen de wens om te organisaties te transformeren naar 100% circulaire bedrijven. Hierbij kijkt men verder dan de verantwoordelijkheid voor alleen het eigen bedrijf, ook de voorbeeldfunctie die je hebt om je medewerkers te inspireren en om hun te inspireren andere te motiveren speelt van belang.

De eerste stap is helder maken welke afvalstromen er allemaal uitgaan en inzichtelijk maken welke doelstellingen realistisch en haalbaar zijn voor een organisatie. De geplande data voor de Lunch & Learn Sessies zijn:
14 mei van 12:00 -13:30
28 mei van 12:00 – 13:30
11 juni van 12:00 – 13:30

Bedrijven worden van harte uitgenodigd mee te doen! In oktober wordt nog een bijeenkomst georganiseerd om de resultaten te evalueren en vast te stellen of we de gestelde deadline met elkaar kunnen halen tot het reduceren van restafval.

Neem contact op met Manja Meuleman voor meer informatie en om u aan te melden voor de bijeenkomsten | manja@greenbusinessclub.nl.