2018/08/10 geplaatst in Evenementen, Levendigheid, Mensen

Jeu de Borrel groot succes!

In juli vond de eerste editie van de Beatrixkwartier Jeu de Borrel in het Pop Up Park plaats. Een mooie avond waar iedereen uit het Beatrixkwartier welkom was om te netwerken, een hapje en drankje te doen en natuurlijk te jeu de boules-en! De food en drank truck gecombineerd met een zwoele zomer avond zorgde voor een gezellig sfeertje.

Toen in 2014 het Pop Up Park werd gerealiseerd, was het de bedoeling meer levendigheid en plek voor ontmoeting te creeeren in het Beatrixkwartier. ’s Winters ligt er een schaatsbaan, er wordt door werknemers van de participanten van GBC in het park gewerkt, de vlindertuin wordt onderhouden, zomers is er beachvolleybaltoernooi en nu dus de eerste editie van Jeu de Borrel: het tijdelijke park dient haar doel!

Jeu de Borrel werd mede mogelijk gemaakt door de geweldige inzet van MN die o.a. hebben gezorgd voor de muziek en aankleding. Daarnaast waren ook NN en The Hague Business Agency betrokken, zij zorgden voor onder meer de sponsoring van jeu de boules ballen.