2022/05/25 geplaatst in Groen, Levendigheid

GBC Beatrixkwartier sponsort ‘Hanging Baskets’

Wijkvereniging Bezuidenhout West vroeg begin 2022 of Green Business Club (GBC) Beatrixkwartier wilde meewerken aan het opfrissen van de Jan van Riebeekstraat. Deze straat vormt een belangrijke looproute voor werknemers uit het Beatrixkwartier van en naar het Centraal Station. Natuurlijk wilde de club dat!

Het resultaat
Sinds mei hangen er aan verschillende lantaarnpalen in de straat zogenaamde “hanging baskets“, hangende bakken met daarin vrolijke bloemen. De wijkvereniging heeft dit samen met Haag Wonen, WijkZ, Stadsdeel Haagse Hout en met steun van GBCB gerealiseerd. Dus wanneer je binnenkort vanaf het station naar het Beatrixkwartier wandelt, kijk dan even omhoog!

Andere GBC’s zetten zich ook in voor de omgeving
Naast GBC Sloterdijken, zetten ook andere lokale Green Business Clubs zich in om de hun gebied te vergroenen en te verlevendigen. Ben je benieuwd naar wat andere lokale GBC’s doen binnen dit thema? Neem dan een kijkje op de GBC Kennisbank voor een impressie!

Meer informatie
Wil je meer informatie over dit project of GBC Beatrixkwartier? Neem dan contact op met Pamela Logjes via pamela@greenbusinessclub.nl