2019/02/13 geplaatst in Algemeen, Event, Mensen

Garage en Spinning Event Beatrixkwartier | Steun Tegenkracht!

Fietsen voor het goede doel!  Zaterdag 16 maart opent de Zilverentoren haar deuren én garage: op de MTB- of racefiets scheur je door de garage van PostNL en MN. De opbrengst gaat naar Stichting Tegenkracht. High Five verzorgt gelijktijdig een spinning event in de “Plint”. Vanaf 10:00 uur zijn deelnemers en  participanten van GBC Beatrixkwartier welkom en staat de koffie klaar.

Het Goede doelen event vindt plaats tussen 11:00 uur en 15:00 uur. Het doel van dit event is fondsen werven voor Stichting Tegenkracht. Deze stichting helpt patiënten tijdens en na chemokuren om te blijven sporten, want door te sporten komt het vertrouwen in eigen kunnen weer terug. En sporten helpt tijdens de wedstrijd van je leven.

Deelname aan het garage event geschiedt geheel op eigen risico. Het dragen van een helm is verplicht. Na afloop kan gebruik worden gemaakt van de douches bij de fitnessruimte. Neem wel een eigen handdoek mee. De inschrijfkosten zijn €20,- voor de MTB’ers en racefietsers en voor de spinning € 15,- per uur en dienen bij binnenkomst voldaan te worden. Het opgehaalde geld komt geheel ten goede aan Stichting Tegenkracht

Inschrijven doe je hier en kan tot 14 maart aanstaande. Vermeld je naam, eventueel bedrijfsnaam en aan welk event je gaat deelnemen. Voor het spinnen kan je per uur intekenen. Op deze lijst kun je ook aangeven of je gebruik wilt maken van de lunch.

Voor deelnemers aan Alpe d’Huzes of een ander evenement voor een goed doel is het misschien een idee om je per beklimming van de garage of per uur spinnen te laten sponsoren.