2018/06/29 geplaatst in Mobiliteit

Fietsenstalling geopend naast Station Laan van NOI

In mei heeft FietsenstallingLaanvanNOI.nl haar deuren geopend in het voormalige ministerie van Sociale Zaken aan de Anna van Hannoverstraat 4. In de stalling kun je veilig en snel je fiets, scooter of motor achter slot en grendel stallen. Ook voor bakfietsen en e-bikes is er plaats. Bedrijven en particulieren kunnen abonnementen afsluiten voor gebruik van de stalling.

De ingang van de stalling bevindt zich tegenover de ingang van het station. Daarmee is de stalling ideaal voor gebruikers van het station. Maar ook organisaties in de omgeving en buurtbewoners kunnen gebruik maken van de stalling. Met je persoonlijke toegangspas krijg je 24/7 toegang tot de overdekte fietsenstalling met cameratoezicht.

Interesse? Je kunt online een abonnement afsluiten op www.FietsenstallingLaanvanNOI.nl/aanmelden. De kosten voor een stallingsplaats bedragen dan € 15,- per maand. Bij het aanmelden betaal je eenmalig €10,- registratiekosten en €20,- borg voor de toegangspas. Voor bedrijven en instellingen kunnen afspraken op maat worden gemaakt. Neem hiervoor contact op met Koen Idzenga via info@FietsenstallingLaanvanNOI.nl.