Laden Evenementen

Uitnodiging Gemeente: Ontwerpopdracht voor een duurzame en innovatieve inrichting van het Beatrixkwartier

GBC Beatrixkwartier is uitgenodigd om op 30 oktober aan te sluiten bij, en mee te denken over de ontwerpopgaven waarmee de gemeente Den Haag voor het Beatrixkwartier aan de slag is.

Hieronder het programma van de online kick-off. Stakeholders kunnen hier zelf vanuit hun belang/expertise zaken aandragen. Zowel vanuit de inhoud/doelstellingen voor de langere termijn als om zaken/samenwerking voor elkaar te krijgen. Bij het laatste onderdeel zal ook wethouder Liesbeth van Tongeren aansluiten.

Gezien de vestiging aan de Beatrixlaan, en/of de bedrijfsambities kan het voor participanten relevant zijn om aan te sluiten. Aanmelden kan door te mailen naar Pamela Logjes – pamela@greenbusinessclub.nl.

Programma kick-off CID Den Haag

  • 14.00 – 14.20     welkom door Klaas de Boer, voorzitter van het O-team
  • 14.20 – 14.40     aanleiding ‘CID Den Haag’, door Samantha Volgers (koppeling gebiedsagenda Beatrixkwartier) en Wiebke Klemm (duurzame leefomgeving, Greenpass)
  • 14.40 – 15.10     korte introductie van de 3 bureaus in relatie tot de opdracht
  • 15.10 – 16.00     stakeholders geven aan wat zij belangrijk vinden en ontwerpers vragen wat zij nodig hebben voor het ontwerpend onderzoek
  • 16.00 – 16.25     in aanwezigheid van Liesbeth van Tongeren, Wethouder Duurzaamheid en Energietransitie. Korte samenvatting van de kick-off door het O-team – voor de wethouders en als herhaling voor de stakeholders. Aansluitend 1e reactie van de wethouder (waarom is dit onderzoek van belang, ook in relatie tot alle andere ontwikkelingen m.b.t. CID Den Haag)
  • 16.25 – 16.30     Afsluiting door het O-team

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.