Laden Evenementen

Seminar Districon: “Sustainable Supply Chains: Business or Busyness?”

Donderdag 20 juni organiseert Districon een seminar met als thema “Sustainable Supply Chains: Business or Busyness?” Alle hoofdthema’s op de duurzaamheidsagenda’s van bedrijven komen aan bod, van duurzaam (ver)bouwen tot duurzaam transport. Participanten uit het GBC-netwerk zijn van harte uitgenodigd.

Verschillende organisaties en bedrijven delen hun kennis en expertise met aanwezigen. Ook voor Green Business Club Nederland is ruimte in het programma. Districon partner van het symposium Van Ambitie tot Aanpak: Emissievrije Stadslogistiek dat GBC Nederland organiseerde in maart jl. met onder andere Hulshoff Stadsdistributie. Aanleiding was de betrokkenheid van Districon groot onderzoek dat participanten van GBC Utrecht Centraal vorig jaar lieten uitvoeren. Alle leveringen naar het gebied zijn gedurende een week in kaart gebracht, om zo inzicht te krijgen hoe dit aantal te reduceren in het kader van emissievrije stadslogistiek.

Het programma is compleet, hieronder ziet welke organisatie en bedrijven hun ervaringen komen delen. Klik hier om u aan te melden »

Heineken

Met het “Brew a better world” programma voert Heineken duurzaamheid door in de hele keten. In deze presentatie zal Maarten Cuijpers u meer vertellen over de duurzaamheidsambities van HEINEKEN en een aantal duurzame, logistieke projecten met u delen.

BigMile & Superunie

BigMile is ervan overtuigd dat bedrijven met de juiste technieken eenvoudig en voordelig hun prestaties kunnen verbeteren. Qua concurrentiepositie én qua duurzaamheid, gaat Nico Anten melden. Superunie licht toe waarom zij in dit programma gelooft en samen met haar logistiek dienstverleners aan implementatie werkt.

Rhenus, Kloosterboer & NextLevel

In een interactieve paneldiscussie worden de uitdagingen en kansen belicht die komen kijken bij het realiseren van duurzame panden.

Districon

“Changing the future by charging today”. Aan de hand van uw ritgegevens kunnen we in kijkje in uw toekomst nemen op het gebied van elektrisch transport. U wordt uitgedaagd mee te denken over het implementeren van elektrisch transport, optimale laadstrategieën en de benodigde infrastructuur van laadpalen.

Green Business Club & Districon

De stichting Green Business Club Nederland is een impactorganisatie die samenwerking op het gebied van duurzaamheid stimuleert. Dit raakt o.a. verminderen, verslimmen en verschonen van transport in een binnenstedelijke omgeving. GBC Nederland gaat graag met u in gesprek over kansen!

Thuiswinkel.org

Hoog op de agenda staat het optimaliseren van pakketvervoer in de e-commerce logistiek. Hoe kan meer vervoert worden met minder wagens? Discussieer mee in deze workshop!

Klik hier om u aan te melden »

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.