Laden Evenementen

Presentatie onderzoek energiereductie Beatrixkwartier – ENGIE

‘Business as usual’ is even uit onze vocabulaire verdwenen, maar onze drive om samen met jullie te bouwen aan onze ambities blijft bestaan. Dinsdag 19 mei presenteert ENGIE hun onderzoek waarin zij antwoord geven op de vraag: hoe realiseren we een energieneutraal Beatrixkwartier in 2030?

Ambitie: energiereductie
Engie Services heeft in opdracht van Green Business Club Beatrixkwartier (GBCB) onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor energiereductie in het Beatrixkwartier. De Gemeente Den Haag heeft samen met een aantal partners uit het gebied in dit onderzoek geïnvesteerd. Green Business Club Beatrixkwartier participanten Cromwell en Bouwinvest waren als eigenaren betrokken, participanten Nationale Nederlanden en MN als gebruikers. Onlangs is het onderzoek afgerond en hieruit volgt vanuit Engie een plan van aanpak voor de opdrachtgevers en participanten die hebben deelgenomen.

Voorbeeldcase
Dit onderzoek en de daarbij behorende uitkomsten kunnen als voorbeeldcase dienen voor andere participanten en Green Business Clubs. Daarom organiseert GBCB in samenwerking met Engie, op dinsdag 19 mei van 11.00 – 12.30 een online bijeenkomst over de aanpak en de resultaten van deze energievraag en -aanbod analyse. Ook zullen we dan onze ‘next steps’ bespreken: het vervolg van de gewenste route naar een energieneutraal Beatrixkwartier in 2030.

Dit betreft in principe een besloten bijeenkomst voor participanten van GBCB. Ook bijwonen? Neem contact op met Pamela Logjes, programmamanager GBCB.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.