Laden Evenementen

Participantenbijeenkomst GBC Den Haag Beatrixkwartier

Hierbij nodigen wij u uit voor de volgende Participantenvergadering op 17 november a.s. vanaf 15:00 uur met aansluitend een netwerkborrel. ‘Samen versnellen’, dat is het thema waar we mee door willen, met meer inzet op korte en lange termijn successen. Hoe gaan we om met het verzoek van de overheid om de ‘kachel lager te zetten’ en niet afhankelijk te zijn van Russisch gas? Wat zijn de consequenties van de stijgende prijzen? Dit brengt versnelling in de energietransitie en wij zetten als lokale Green Business Club graag ons beste beentje voor.

U bent van harte welkom bij FMO the Dutch entrepreneurial development bank (adres: Anna van Saksenlaan 71). Als u zich uiterlijk vrijdag 11 november aanmeldt via beatrixkwartier@greenbusinessclub.nl dan zorgen wij ervoor dat er een toegangspas klaarligt.

Programma Participantenvergadering op 17 november a.s.   
15.00 uur Inloop -> FMO Anna van Saksenlaan 71
15.30 uur Welkomstwoord -> bestuursvoorzitter Arjen van ’t Klooster

 –

Logistiek -> de Haagse Hub (Peter van Boven – Belastingdienst)

 –

Mobiliteit in het Beatrixkwartier, de toekomst en de kansen:

– 

Presentatie Martijn Prins – Drive Amber

– 

Introductie geheel circulaire e-fiets door eigenaar Roet-Bikes, Tiemen ten Hoeven

– 

De energietransitie in Den Haag met vooral aandacht voor Beatrixkwartier. Toewerken naar een klimaat neutrale stad, een stad die gebruik maakt van schone energie. Nynke Douma (sr. Projectmanager energietransitie) en Marinus Stulp (specialist op het gebied van strategie en beleid ten aanzien van o.a. WKO-systemen) van gemeente Den Haag geven een toelichting op hoe je lokaal WKO -warmte koudeopslag- kunt inzetten voor warmte en koude vraag. Als zelfstandig bedrijf of juist gezamenlijk.

 –

w.v.t.t.k.

 –

Borrel
18.00 uur Einde

Graag blikken we gezamenlijk vooruit naar de toekomst. Bereid u voor op een programma vol inspiratie, kennis delen en netwerken. Laat u weten of u erbij bent? (graag per mail: beatrixkwartier@greenbusinessclub.nl)

De participantenvergadering is van waarde voor duurzaamheidsmanagers, inkopers, logistiek en facility managers, bestuurders en iedereen binnen het bedrijf die wil en kan bijdragen aan de duurzame versnelling. Dus wees welkom om collega’s of relaties uit de omgeving uit te nodigen, voor wie deze bijeenkomst van belang kan zijn.

Adres: Anna van Saksenlaan 71 te Den Haag, op loopafstand van station Den Haag Laan van NOI.

Mocht u met de auto komen, laat het graag weten bij de aanmelding i.v.m. parkeren.

Tot de 17e november!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.