Laden Evenementen

Opening kleurrijke kunstexpositie CAK

Op dinsdag 29 mei 2018 opent Daan Hoefsmit, voorzitter van de raad van bestuur CAK, samen met Sandra Larsen, Projectleider sponsoring Hundertwasser van Gemiva SVG-Groep, de kleurrijke kunstexpositie gemaakt door talentvolle cliënten van de Gemiva-SVG Groep. Deze tentoonstelling biedt kunstenaars met een beperking een podium voor hun kunstwerken, gemaakt op diverse dagbestedingslocaties. De expositie laat onder meer werken zien in de stijl van de Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser. Na de opening zijn de kunstwerken tot eind augustus te bewonderen in het atrium van CAK aan de Prinses Beatrixlaan.

Programma
15.00 uur Ontvangst
15.10 uur Opening expositie door Daan Hoefsmit, voorzitter raad van bestuur van CAK
15.15 uur Toespraak door Sandra Larsen en Nicole Rijnsburger
15.20 uur Toelichting op de kunstwerken door kunstenaars Rendy Neutenboom en Corina Vogelenzang 15.20 uur Vrije bezichtiging expositie, netwerken en in gesprek met de kunstenaars onder het genot van een hapje en drankje
16.00 uur Afsluiting

Achtergrond
Gemiva-SVG Groep heeft de wens om in 2020 een nieuw sprookjesachtig dagbestedingsgebouw in Hundertwasser-stijl te realiseren in Zoeterwoude. Hier wonen, werken en recreëren ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking. De Gemiva-SVG Groep wil de meerkosten van het Hundertwassergebouw met sponsoropbrengsten bij elkaar brengen. De cliënten zijn heel trots dat ze mogen exposeren bij het CAK. Een aantal van hen zal ook bij de officiële opening van de expositie aanwezig zijn en toelichting geven op de eigen kunst.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.