Laden Evenementen

Opening Fastned snellaadstation Beatrixkwartier

Sinds augustus zijn er twee laders van Fastned te vinden in het Beatrixkwartier. Deze snelladers hebben een vermogen van 50Kwatt en staan in de openbare ruimte: zowel bezoekers als werknemers, maar ook bijvoorbeeld E-taxichauffeurs kunnen gebruik maken van deze laadstations. Op vrijdag 20 september zal wethouder Liesbeth van Tongeren het snellaadstation officieel openen.

We zijn er enorm trots op dit resultaat, waarmee het snellaadnetwerk van Den Haag (in de 0.1-versie!) af is. Er staan nu snellaadstations op de Laan van Meerdervoort – bij Kijkduin (juli 2016), Leidsestraatweg – bij het Louwmanmuseum (december 2016), P&R Ypenburg (april 2019) en in Beatrixkwartier (augustus 2019).

Daarmee is invulling gegeven aan de ambitie om niet alleen een dekkend netwerk van de reguliere openbare laadpalen te hebben, maar ook van snellaadstations. De Haagse e-rijder heeft hierdoor in Den Haag altijd de mogelijkheid om stroom in zijn auto te stoppen. Dan wel met een reguliere laadpaal, dan wel met een snellader.

En omdat je successen natuurlijk moet vieren, zorgen we voor een feestelijk opening. Precieze programma is nog niet bekend, de wethouder zal tussen 13:45 uur en 14:30 aanwezig zijn.

Tot dan!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.