Laden Evenementen

Multifunctionele daken – wie financiert wat?

Hoe te komen tot een financieel instrumentarium voor de ontwikkeling van multifunctionele daken? Groene daken, zonnedaken, verblijfsdaken. Vaak wordt als eerste gedacht aan subsidies, maar een volwassen dakenlandschap met verschillende soorten dakgebruik vraagt om meerdere vormen van financiering. Zeker wanneer je zowel de kosten als de baten voor vastgoedeigenaren kunt kwantificeren.

Het Nationaal Dakenplan (NDP) deed onderzoek naar de diverse oplossingen voor verschillende vastgoedsectoren. Tijdens deze sessie geeft Jan Henk Tigelaar, speerpunttrekker Financiering bij NDP, uitleg over de verschillende financiële constructies. Een specifieke casus illustreert de invloed van dakbenutting op de waardeontwikkeling van vastgoed. Vervolgens gaan deelnemers in gesprek over hun ervaringen en aandeel in dit onderwerp.

Vastgoedpartijen – commercieel, sociaal, maatschappelijk – en financiële instellingen: meld je snel aan! Voor deze activiteit is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Multifunctionele daken, wie financiert wat? – Uit je Dak

Uit je Dak
Deze bijeenkomst vindt plaats tijdens Uit je Dak in Den Haag; 3 weken lang staat de stad in het teken van het dak. Uit je Dak biedt een programma voor zowel particulieren als professionele dak- en vastgoedpartijen. Bekijk het programma vol kennis- en netwerkbijeenkomsten, optredens van artiesten en muzikanten op bekende Haagse daken. De toegang is gratis.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.