Laden Evenementen

Lunch & Learn Zero Waste | ‘Herijken en vooruitkijken’

Woensdag 10 maart is er een online lunch & learn Zero Waste voor participanten van Green Business Club Beatrixkwartier (GBCB). Willem van Leeuwen, facilitair adviseur bij FMO is trekker van de projectgroep Afvalreductie van GBCB en zit de sessie voor. Particpanten delen data over 2020, bepalen de doelstelling voor 2021 en er is ruimte voor best practices met betrekking tot afval reductie en scheiden.

Wat er ook gebeurt in 2021, onze ambitie: ‘een afvalvrij Beatrixkwartier’ blijven we nastreven. In 2018 committeerden we ons aan het reduceren van afval, restafval in het bijzonder. Onder andere de directeuren van WTC The Hague, RVO, MN, PostNL, FMO, Belastingdienst en Bouwinvest tekenden een intentieverklaring met als doel eind 2019 een eerste stap te zetten ter vermindering van restafval. Voor 2019 zijn alle beoogde percentages gehaald. Zo komt MN uit op 32% restafval, ging FMO van 34% naar 17% en de Belastingdienst kwam met 34% ruim lager uit dan de gestelde ambitie. Cijfers om trots op te zijn!

Nu is het tijd om 2020 onder de loep te nemen, een voor ons allemaal ongekend jaar. De lockdown heeft ook invloed (gehad) op afvalreductie, dus belangrijker dan ooit om de cijfers te analyseren, mogelijk ambities te herijken en samen vooruit te kijken. Participanten ontvangen een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Meer weten of ook aanschuiven? Neem contact op met Pamela Logjes

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.