Laden Evenementen

Lunch & Learn webinar: Groen, groener of groenst?

De komende jaren gaan alle bedrijven aan de slag gaan met een groen beleid. Sommigen omdat het door (nieuwe) wetgeving wordt afgedwongen, anderen omdat ze dat vanuit een intrinsieke motivatie doen. Hoe dan ook: vergroenen staat op de HR-agenda! Zuid-Holland Bereikbaar organiseert op vrijdag 3 november een webinar voor alle werkgevers, HR-functionarissen, Facilitair functionarissen en Coördinatoren Duurzaamheid. 

De vraag is: wat is een groen bedrijfsbeleid? Hoe pak je het aan? Welke stappen ga je zetten in 2024 en de jaren erna? Hoe zorg je dat het beleid verzilverd wordt? Zoals je van ons gewend bent geven we je praktische tips en tricks.

Aanwezig is Ad van Zonneveld van Achmea om te vertellen over hun klimaatbudget. Achmea stelt aan medewerkers een bedrag van €2.500 netto beschikbaar om hun te helpen in hun eigen leefomgeving een bijdrage te leveren aan verduurzaming. En Savannah Koomen van de groeneovereenkomst.nl geeft concrete tips hoe je de stappen in de arbeidsovereenkomst verwerkt. Zij geeft daarbij ook voorbeelden hoe andere werkgevers duurzame mobiliteit in hun overeenkomst hebben verwerkt.
Aanmelden voor dit webinar? Dat kan hier!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.