Laden Evenementen

Landelijke GBC Safari 2019

Op donderdag 4 juli 2019 zijn alle participanten en samenwerkingspartners van de landelijke en lokale Green Business Clubs van harte welkom voor de jaarlijkse GBC Safari, dit jaar in Rotterdam Alexander!

Programma
We starten op de plek waar álle (zakelijke) borrels plaatsvinden in het gebied: Cafe Wilskracht (Prins Alexanderplein 5 | 3067 GC Rotterdam); vanaf 14.30 uur (inloop) zijn genodigden daar welkom voor een kopje koffie. Om 15.00 uur gaan we op pad langs de Gouden Glasbak, het Powernest en diverse andere ontwikkelingen in het gebied. Spot the big five! 

Rond 16.45 uur sluiten we af met de prijsuitreiking van de PrintLess Contest, de uitreiking van de eerste Green Business Club Award (meer informatie wordt z.s.m. verstuurd naar de lokale GBC-besturen) en heffen we het glas met elkaar.

Café Wilskracht ligt pal naast het NS station Rotterdam Alexander, wij adviseren u daarom met de trein te reizen. Parkeren kunt u eventueel in de parkeergarages van winkelcentrum Alexandrium.

Klik hier om u aan te melden
(er is beperkt plek; partners en participanten van GBC’s hebben voorrang)


Achtergrond
Acht jaar geleden werd de eerste Green Business Club opricht in de Amsterdamse Zuidas. Nu zijn er totaal 10 GBC’s, te vinden in Twente, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Duiven (Groene Allianties-DEC Liemers), Gouda, Arnhem en Zaanstad.

Hoewel de focus bij GBC ligt op het lokale, is het delen van kennis en het opdoen van inspiratie bij andere GBC’s een waardevolle toevoeging van het GBC-netwerk. Daarom organiseert GBC Nederland jaarlijks een Safari; alle participanten van de lokale GBC’s worden hiervoor uitgenodigd. Voorgaande jaren waren we te gast bij GBC Zuidas (2015), GBC Beatrixkwartier (2016), Groene Allianties in Duiven (2017) en bij GBC Utrecht Centraal (2018).

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.