Laden Evenementen

Kick-off event autodelen in Beatrixkwartier

Op woensdag 4 oktober start in het Beatrixkwartier een uniek autodeelproject. Waar bedrijven traditioneel gezien een wagenpark voor zichzelf houden, gaan CB&I, MN, Nationale Nederlanden, PostNL en WTC The Hague een nieuwe stap verkennen: auto’s met elkaar delen. Het project wordt ondersteund door Bereikbaar Haaglanden en de Green Business Club Beatrixkwartier. Wanneer meer mensen met elkaar de auto delen om overdag naar zakelijke afspraken te gaan, kunnen medewerkers in de spits met de fiets of het OV naar het werk komen. Dat scheelt files, vertragingen en vermindert de CO2 uitstoot.

We nodigen jou graag uit om de kick off bij te wonen, waarbij je je direct kan aanmelden als één van de eerste gebruikers. De vier auto’s (en binnenkort nog twee extra auto’s) –BMW i3 en Smart ForFour Electric Drive- kunnen worden gebruikt voor zakelijke ritten en zijn via je smartphone te reserveren. Autosleutels zijn niet meer nodig, want het openen van de auto’s gebeurt ook met je smartphone.

Het innovatieve project wordt officieel geopend door Herna Verhagen, CEO van PostNL en Astrid Homan van Bereikbaar Haaglanden. Medewerkers van CB&I, MN, WTC The Hague en Nationale Nederlanden en PostNL mogen gebruik maken van de auto’s en daarmee zetten de bedrijven een belangrijke stap op het gebied van duurzaamheid, bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Locatie: PostNL, Pr. Beatrixlaan 582,  Den Haag.

Programma
9:00 Welkom – Astrid Homan, Bereikbaar Haaglanden
9:05 Officiële opening – Herna Verhagen, CEO PostNL & GBCB9:20 Presentatie ‘Zakelijk reizen met deelauto’s’ – Niki Sie, Juuve
9:30 Mogelijkheid tot aanmelden & testritten
10:00 Einde event

Ben je erbij? Meld je dan aan via deze link.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.