Laden Evenementen

Kennissessie Goederenvervoer

Green Business Club Nederland organiseert een aantal online kennissessies over thema’s en projecten die bij veel van de Green Business Clubs spelen. Met als doel: kennisdelen, ideeën opdoen en elkaar verder helpen.

De vierde kennissessie zal over het thema goederenvervoer gaan. In 2019 organiseerde Green Business Club Nederland het symposium ‘Van Ambitie tot Aanpak: Zero Emissie Stadslogistiek’, waar duidelijk werd dat steeds meer gebieden nadenken over de logistiek van alle leveringen in het gebied. Denk hierbij aan pakketten, facilitaire inkoop, catering etc. Een aantal clubs heeft ook de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek ondertekend, waarin de ambitie wordt uitgesproken om het gebied in 2025 emissievrij te laten bevoorraden.

Maar hoe ga je hier als club verder mee aan de slag? In deze sessie bespreken we de lopende projecten van een aantal clubs en laten we goede voorbeelden van ‘logistieke hubs’ zien:

1. Welke data heb je nodig om een project te starten en hoe kan dit worden verkregen?
2. Welke stakeholders zijn er bij dit thema?
3. Voorbeelden van ‘logistieke hubs’

Dit is een besloten bijeenkomst. Wilt u aanwezig zijn of heeft u vragen? Neem dan contact op met Diederik Imfeld via diederik@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.