Laden Evenementen

FM Meetup

Op 10 maart 2022 vindt de eerste in een reeks van drie FM MeetUps plaats. Een meet up speciaal voor facility-, inkoop- en duurzaamheidsmanagers van het Beatrixkwartier. Tijdens deze bijeenkomsten wordt relevante kennis gedeeld binnen belangrijke thema’s en worden concrete handvatten geboden voor verduurzaming op gebieds- en pandniveau.

We presenteren een vervolg op ‘de weg naar een energieneutraal Beatrixkwartier’. In opdracht van Green Business Club Beatrixkwartier gaat Equans met de participanten aan de slag om inzicht te krijgen in de successen en de kansen. Daarnaast laat Willem van Leeuwen (FMO) zien waar we staan als het gaat om onze Zero Waste ambitie. Verder geeft Peter van Boven (Belastingdienst) een update over de Haagse Hub. Die ondanks de afgelopen roerige tijden een succesvolle periode achter de rug heeft. En afsluitend neemt REVER interieurprojecten je mee naar de toekomst van kantoor en werken. Hoe richt je een kantoor flexibel en hybride in? En wat zijn de belangrijkste duurzame trends voor de komende tijd?

Agenda FM Meet Up, 10 maart (11:00 – 12:30 uur)
Welkom – Susanne Kamp, facility manager FMO
De ambities van GBC Beatrixkwartier – Arjen van ’t Klooster, bestuursvoorzitter GBCB en facility manager MN
Energiereductie, het stappenplan – EQUANS
Zero Waste, acties, data en inzicht – Willem van Leeuwen, senior facility services advisor FMO
– Logistiek, de highlights van de Haagse hub – Peter van Boven, strategisch adviseur contractmanager, Belastingdienst
De toekomst van kantoor en werken – inspiratiesessie door REVER

Ben jij er ook bij?
Deze sessie is onder andere bedoeld voor alle facility-, inkoop-, en duurzaamheidsmanagers die werkzaam zijn in (of voor) een van de panden in het Beatrixkwartier. Ons doel is inzicht krijgen in de hobbels en de kansen en natuurlijk het delen van kennis, zodat we samen kunnen versnellen richting een energieneutraal Beatrixkwartier vóór 2030!

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze bijeenkomst of heb je vragen? Neem dan contact op met Pamela Logjes, programmamanager GBC Den Haag Beatrixkwartier via pamela@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.