Laden Evenementen

EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2020

Van 25 tot en met 28 januari 2021 vindt voor de 5e keer het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen plaats. Dit jaar helemaal digitaal; via een online platform. Voor dit evenement is Eline Kik, directeur Green Business Club (GBC) Nederland, gevraagd om op dinsdag 26 februari om 13:00 een deelsessie te verzorgen samen met Margreet van Gastel, Voorzitter Adviescommissie Warmte Ministerie EZK en lid Raad van Advies GBC Nederland, en Linda Van Duivenbode, lead Renewable Energy – Sustainable Scale-up Foundation, over het bevorderen van een gebiedsgerichte aanpak (elektriciteit en warmte) en de samenwerkingen hierbinnen. Daarnaast wordt ook de EZK Energy Award uitgereikt tijdens het evenement. RVO.nl organiseert in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de EZK Energy Award voor het bedrijfsleven. Het ministerie vraagt met deze award meer aandacht voor de thema’s energiebesparing en duurzame opwekking binnen bedrijven.

Programma
Van maandag 25 tot en met woensdag 27 januari kunt u elke dag kiezen uit 3 sessie. Elke sessie gaat over 1 van de 3 thema’s: proces-, gebouw- of gebiedsgerichte kansen en mogelijkheden.

De eerste 2 thema’s gaan over het verduurzamen van het proces en het gebouw door middel van energiebesparing, duurzame energie opwek en gebruik van hernieuwbare warmte. Daar hoort duurzame inkoop ook bij. Bij het thema ‘gebiedsgericht’ hoort u meer over bedrijfsterreinen, warmtenetten, wijkaanpak, aardgasvrij etc.

Bekijk het volledige programma hier.

Uitreiking EZK Energy Award 2020
Donderdag 28 januari wordt het evenement afgesloten door Minister Eric Wiebes (EZK), Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland), Ed Nijpels (Voorzitter Voortgangsoverleg Klimaatakkoorden), Marjan Minnesma (directeur Urgenda) en Teun Bokhoven (voorzitter NVDE). Ook vindt tijdens deze plenaire afsluiting de uitreiking van de EZK Energy Award 2020 plaats.

Aanmelden
Aanmelden voor het EZK-evenement kan via het online aanmeldformulier. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een activatiemail met een persoonlijke code. Met deze code krijgt u toegang tot het online evenement. Op het platform vindt u meer informatie over het programma én misschien nog wel leuker: na activatie kunt u direct andere deelnemers ontmoeten.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.